Om

Dynamic by SUP drivs av Lotta och Jörgen med bas i Sveriges soligaste stad Karlskrona. Verksamheten kom igång under försommaren 2019. Jörgen har sedan 2014 paddlat ståendes på en bräda året runt i ur och skur. Han har deltagit i en del tävlingar däribland SM vilket han också arrangerat vid två tillfällen i Karlskrona. Båda har erfarenhet ifrån verksamhetsutveckling vilket kommer väl till pass för att driva och utveckla verksamhet.

Varför Dynamic by SUP?

Ett namn som speglar verksamhetens inriktning och i detta fall aktiviteten i sig kändes både viktigt och naturligt.

Dynamic – speglar på ett bra sätt innehållet i aktiviteten och vad du som utövar den får ut av det.
Dynamik i form av miljön du befinner dig i. Vatten väder och vind är föränderligt. Dynamik i träningen. Då förutsättningar i miljön är dynamiska blir också din träning det. Dynamik i upplevelsen. Ta dig till platser du tidigare inte kunnat. Se platser du varit på tidigare ur ett nytt perspektiv. Dynamik i din utveckling. Aktiviteten kommer att utveckla dig både fysiskt och mentalt. Över tid kommer du att våga flytta dina gränser för vad du vågar göra på vattnet. Skynda dock långsamt! Vatten är en potentiellt farlig miljö för oss människor. Så, det är med stor respekt och ett säkerhetstänk som vi närmar oss denna miljö. Men, vågar du så kommer du att få mångfalt tillbaka.
Kraften som stimulerar förändringen hos individen kommer både från miljön, vattnet, och från individen själv som med både fysisk och mental kraft ska hantera de förändringar som skapas i miljön.

SUP, Stand Up Paddleboard, – redskapet som vi använder i aktiviteten. Självklar del av namnet!

Företagsinformation

Företaget har sin bas i Karlskrona och bedriver i huvudsak sin verksamhet i Blekinge, men är inte begränsad till det geografiska området.

F-skattsedel finns och organisationsnummer är 559209-6233.
Betalningar för tjänster och produkter tas helst emot på Swish 123 472 97 37.

Swisha din betalning till dynamic by SUP
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close